Geschiedenis

Ik kom uit een ondernemersfamilie met een zeer goede naam. Mijn overgrootvader had een fabriek van groot-keukeninstallaties in Scheveningen. Hij kreeg na een aantal jaren Koningin Wilhelmina als klant en werd officieel hofleverancier voor het koningshuis. Het bedrijf heette W.H. Jordense. Door heel Nederland werd er destijds grootkeukens geleverd aan onder andere ziekenhuizen, bejaardentehuizen, kloosters, kazernes en verpleeghuizen.
Mijn grootvader nam het stokje over samen met zijn broers en hadden Koningin Juliana en prinses Beatrix als klant. Mijn opa deed rechtstreeks zaken met prins Bernhard en prins Claus. Hij kwam met regelmaat op Paleis Soestdijk voor zaken. Een keuken van Jordense Scheveningen was de Rolls-Royce onder de grootkeukens. Echte grote bedrijven zoals Van der Valk in Voorschoten hadden een keuken van W. H. Jordense staan. Dat roestvrijstaal was onverwoestbaar en ging nooit kapot. Als er iets stuk ging was het makkelijk te maken en het bleef allemaal erg mooi glimmen.
Mijn vader heeft ook gewerkt in de fabriek maar toen mijn opa stopte met werken werd het verkocht. Mijn vader heeft nog lang in de grootkeukens gewerkt maar is uiteindelijk ook weer voor zichzelf begonnen in de Makelaardij VVE diensten, met heel veel succes.
Kwaliteit & vakmanschap heeft bij mijn familie altijd hoog in het vaandel gestaan.